Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με την ΕΛΤΑ courier ή Γενική Ταχυδρομική στην διεύθυνση έχετε υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Παραλαβές γίνονται και από το κατάστημα του TattooFashion.gr κατόπιν συνεννόησης. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, εκτός  Κυριακής, αργιών και ημέρες γενικών απεργιών.

Προσφέρουμε Δωρεάν αποστολή σε όλη Την Ελλάδα και την Κύπρο για παραγγελίες άνω των 60€, ενώ για παραγγελίες κάτω των 60€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε 5€ 

Δεν υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις (όπως δυσπρόσιτα και απομακρυσμένα μέρη) και δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό αγοράς από το κατάστημα μας.

Όλες οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται έως τις 15:00 θα αποστέλλονται αυθημερόν, οπότε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες θα είναι στα χέρια σας. Παραγγελίες που παραλαμβάνονται μετά τις 15:00 θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε τα είδη που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να είναι άμεσα διαθέσιμα. Ενημερώνουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεχώς και δεν εμφανίζουμε στο site προς πώληση κανένα προϊόν εάν αυτό δεν υπάρχει σε επαρκές stock.

3 little birds ... Saying, This is our message 2 you

Please publish modules in offcanvas position.